Sfeervol wonen
Wool Classics
Inspiring Textiles
Willard Project
Easy Grass
Merken

Mailinglijst

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden van nieuws, acties en aanbiedingen.

U bent altijd van harte welkom op de showroom van Gebrs. Willard. Of u nu samen met uw klanten naar onze verschillende tapijt- en gordijnencollecties wilt komen kijken, stalen nodig heeft of op onze projectshowroom inspiratie wilt opdoen voor uw komende project. Onze kundige, ervaren medewerkers ontvangen u graag om u te adviseren en u van dienst te zijn.

Mocht u zelf geen tijd hebben en wilt u uw klanten doorsturen naar onze showroom dan is dat uiteraard mogelijk. Wij staan uw klanten vanzelfsprekend kundig te woord om u vervolgens te melden of zij samen met ons tot een keuze hebben weten te komen. Service staat bij de Gebrs. Willard bovenaan en wij hopen op deze manier voor u bij te kunnen dragen aan een zo efficiënt mogelijke manier van werken.
In samenwerking met Brink & Campman tonen wij tevens de complete standaard collectie karpetten van Brink & Campman. Het is altijd aan te raden uw klanten naar Naarden te laten komen om de karpetten met eigen ogen te bekijken.

De showroom is gevestigd te Naarden aan de Nikkelstraat 29. De showroom is iedere werkdag open van 10.00 tot 16.00 uur. Mocht u verder nog vragen hebben of u wilt de showroom graag bezoeken dan kunt u contact met ons opnemen. Contactinformatie vindt u op de contactpagina elders op deze website.