Sfeervol wonen
Wool Classics
Inspiring Textiles
Willard Project
Easy Grass
Merken

Mailinglijst

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden van nieuws, acties en aanbiedingen.

Gebrs. Willard BV naar Vakbeurs voor de Woninginrichter in Gorinchem

In 2008 en 2009 heeft Gebrs. Willard voor klanten en relaties de bijzonder succesvolle Open Huis Dagen gehouden aan de Nikkelstraat 29 te Naarden.

In 2010 zal Gebrs. Willard ditmaal geen Open Huis Dagen houden, maar meedoen aan de nieuwste vakbeurs in Nederland: de Vakbeurs voor de Woninginrichter. 

Deze Vakbeurs voor de Woninginrichter vindt plaats in Gorinchem op maandag 29, dinsdag 30 en woensdag 31 maart 2010 (openingstijden van 13.00 tot 21.00 uur).

Gebrs. Willard zal daar acte de présence geven met maar liefst 2 stands, waaronder een opvallende open stand (stand 131).

Op deze stands zal Gebrs. Willard vele nieuwe zaken presenteren.

Zoals een volledig nieuwe gordijnencollectie die zich, onder de van oudsher van Gebrs. Willard bekende naam Masterclass, richt op het hogere marktsegment.

Of veel opvallende nieuwe tapijtkwaliteiten, die de Sfeervol Wonen collectie nog meer inhoud en dynamiek geven.

Met deze noviteiten van Masterclass en van Sfeervol Wonen speelt u nóg beter in op de hedendaagse trend naar kwaliteit, warmte en een echt huiselijke uitstraling.

Daarnaast wordt er onder meer ook nog nieuws getoond van Willard Projecten.

Deze afdeling van Gebrs. Willard ondersteunt de professionele woninginrichter op het interessante gebied van de (kleinere) projecten, waarmee een prima extra omzet en marge te realiseren valt. Iets dat helemaal in 2010 van additioneel belang is!

Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd om deze nieuwe vakbeurs te komen bezoeken; en daarbij de stands van Gebrs. Willard te komen bewonderen.

Uw bezoek is zeker de moeite meer dan waard!