Mailinglijst

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden van nieuws, acties en aanbiedingen.

Gebrs. Willard biedt U de mogelijkheid uw eigen tapijtdessins te ontwerpen. Uitermate geschikt voor die projecten, waar uw opdrachtgever speciale wensen heeft met betrekking tot het ontwerp en de kleurstelling van het tapijt. U kunt hier denken aan logo's in verwerkt in het tapijt, speciale kleurstellingen en andere specifieke wensen.

Al vanaf 100 m2 bent u in de gelegenheid om samen met ons uw eigen tapijtdessin te ontwikkelen. De mogelijkheden in het ontwerp zijn vrijwel onbeperkt en er kan gewerkt worden met maximaal 8 kleuren per ontwerp. Deze kleuren kunnen geheel naar eigen smaak gekozen worden. U bent in deze niet gebonden aan standaard kleuren. Kleuren kunnen zelf samengesteld worden en kunnen bestaan uit RAL-kleuren of Pantonekleuren. Ook kleuren uit een specifieke gordijn- of meubelstof kunnen gebruikt worden om zo te komen tot de beste kleurencombinaties mogelijk.

De Willard Specials collectie is opgebouwd uit 6 verschillende kwaliteiten, die allen geschikt zijn voor projectgebruik. Deze collectie bestaat onder andere uit vier 100% polyamide kwaliteiten met een gewicht van respectievelijk 650, 950, 1100 en 1300 gram/m2. Daarnaast zijn er twee 80% wol /20% polyamide kwaliteiten van 1100 en 1400 gram/m2.
Naast deze zes kwaliteiten bestaat de mogelijkheid om vanaf 340 m2 speciale constructies in een bouclé kwaliteit te laten produceren.

Voor meer informatie over de Willard Specials collectie kunt u contact opnemen met onze projectafdeling op tel. 035-6996001.